Witajcie,
namierzyłem filmik, gdzie pokazane jest jak działa android w Insignii zintegrowany z oryginalnym radiem IntelliLink900.
Skontaktowałem się z producentem, który przysłał mi nawet instrukcję instalacji. Nazywa się to GM77 APLUS Android Sat Nav Kit. Kosztuje 368 USD + koszt wysyłki 66 USD. Biorąc pod uwagę, że nie jest to jeszcze tragicznie drogo możnaby pokusić się o zakup.
Pytanie - czy ktoś ma taki moduł u siebie w samochodzie lub może komuś instalowął i może się wypowiedzieć jak to działa? Kto może ewentualnie pokusić się o instalację?
Niestety mam samochód, który jeszcze nie załapał się na Android Auto (MY2015), albo chociaż bezprzewodowy screen mirroring, a urządzenie na Androidzie fajnie mieć w samochodzie chociażby do wykorzystywania google maps, które są najlepszymi mapami lub Yanosika. Nie chcę też mieć przylepionego telefonu na szybę tylko maksymalnie wykorzystać duży ekran w samochodzie.
Ktoś ma jakieś doświadczenia z takim urządzeniem? Żeby to podłączyć, trzeba rozbebeszać całą deskę i dostać się w okolice ekranu, czy wystarczy zdjąć schowek i podłącza się to we wtyki pod schowkiem?
Dołączam instrukcję instalacji w postaci linku: https://www.dropbox.com/s/ptd5gjtve1pzs ... .pptx?dl=0
Dzięki i pozdrawiam.
R
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
GM77 APLUS Android Sat Nav Kit
Regulamin forum
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
- rs79
- Forumowicz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A14NET
- Rok produkcji: 2015
- Miasto:
-
- Nowicjusz
- Auto: 2.0 195 km 4x4 AT
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2014
- Miasto:
Re: GM77 APLUS Android Sat Nav Kit
Kolego,
czy coś w temacie ruszyłeś ???
Jestem również zainteresowany takim rozwiązaniem i szukam odpowiedniego radia/dokładki
Pozdrawiam
Adrian
czy coś w temacie ruszyłeś ???
Jestem również zainteresowany takim rozwiązaniem i szukam odpowiedniego radia/dokładki
Pozdrawiam
Adrian
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Dustable/UK
- Postawił piwo: 1 raz
Re: GM77 APLUS Android Sat Nav Kit
Witam.
Ja właśnie dorwałem coś takiego.