Parę dni temu żona zrobiła mi piękna niespodziankę rocznicową. Mianowicie, poszła do salonu Opla i tam kupiła w prezencie Insignie a ja nieświadomy tylko dostałem info gdzie mam się zgłosić i tam będzie wszytko już przygotowane. I stała przepiękna Insignia i od razu się w niej zakochałem.
1. Zauważyłem, że błotniki w czasie postoju np. parkingu (min. 10) nagrzewają się w w takim sposób, że nie da rady trzymać ręki na nich dłużej niż 10sek. Nie spotkałem się z takim czymś w Toyocie więc muszę spytać posiadaczy Insigni. Czy to normalne?
2. Również w czasie postoju nawiew(bez włączonej klimy)wieje lekkim ciepłym powietrzem mimo , że jest ustawione na LOW i obieg zewnętrzny. Możliwe, że przyzwyczajony jestem do nawiewu z poprzedniego auta więc i tu liczę na waszą odpowiedź.
3. Macie jakieś swoje sposoby na dbanie o karoserie i podwozie ? Zauważyłem, korozję na całej rurze wydechu i jestem ciekaw czy to nie za szybko jak na 8latka z przebiegiem 120tys. Chciałbym ją trochę dopieścić oraz wsadzić serce w to autko.
Czytałem regulamin i mam nadzieję, że nie złamałem żadnych zasad. Dziękuje za wszelką odpowiedź
P.S
Na dniach powrzucam jakieś fotki autka