tomek evo pisze: ↑11 sie 2018, o 07:15
To są konkrety w 100% do weryfikacji. Podałem link złe, podałem stronę- też złe, przepiallem dane w zestawienie też złe. Nalej sobie olej wyczynowy za 300 zł do tico Jak uważasz to za dobre dla silnika i racjonalne dla kieszeni. Nie obraz się ale bzdury piszesz.
Gdzie do weryfikacji ! Podałeś link KTÓRY NIE DZIAŁAŁ ! ok przepisałeś dane ale skąd z sufitu czy też ulotki reklamowej na której piszą wszystko co chcą byle zachęcić do kupna ponieważ z tych danych nic nie wynika i nie są one wiążące !
Spłycasz zagadnienie i przeinaczasz z tym olejem wyczynowym do tico i uwagą że to dobre dla silnika i kieszeni ! Choćby nawet to taki olej zaszkodzi silnikowi ?
Rosjanie na forum olejowym z mojego linku doszli do wniosku iż GM to właściwie to samo co Motul dexos który kosztuje prawie dwa razy tyle co GM ! wiec jaki jest sens kupować Motula jak w sumie to jest to samo co GM
Oczywiście ty polecałeś Motula nad GM ale to zrozumiałe bo na Motulu masz większy zarobek bo przecież marżę masz procentową i 20 % z 100 zł to mniej niż z 150 zł i tu widzę jedyny cel że ciągle zachwalasz drogie oleje a nie potrafisz udowodnić dlaczego ! Zrobiłem to za ciebie wyżej !
Nie obraź się ale to ty bzdury piszesz !
Jestem laikiem w branży olejowej a ty ponoć się znasz Tylko że ja zadałem sobie trud i poszukałem trochę w necie podałem specyfikację gdy twierdziłeś że GM nie spełnia norm VW ! podałem linki do testów i tematów o oleju o którym tu piszemy ! A ty podałeś jedyny link który działał do testu szamponu do włosów !
Wiele osób ! norbi czy ja pytało cię o różne rzeczy a ty dalej swoje teorie a nic konkretnie nie odpowiadasz lub wręcz przemilczasz temat czy przeinaczasz go i to nazywasz !
Pytałem np ostatnio co oznacza że Opel wycofał z normy oleju dla większości silników benzynowych o czy wspinałeś ale nie raczyłeś odpowiedzieć bo dobrze wiesz że ty piszesz dużo lecz większość nie ma pokrycia w konkretach ! takich pytań i to nie tylko moich było do ciebie wiele ! Norbi kilka razy pytał i prosił o porównanie tych samych klas oleju czyli np 5W30 z 5W30 a ty dalej udajesz że nie wiesz o co chodzi to może porównaj GM 5W30 z twoim typem 10W40 !
Patrząc no to obiektywnie z boku to ja laik podałem źródła i linki a ty ponoć profesjonalista podałeś tylko jeden działający link do testu szamponu do włosów czym zakpiłeś ze wszystkich na tym forum czytających ten temat ponieważ pokazałeś ile cenisz merytoryczną dyskusję w tym temacie
Dlatego ja uważam że ty bzdury piszesz ! jeśli się mylę udowodnij to że masz rację albo przestań pisać bo siejesz zamęt i nic nie wnosisz do tematu poza swoimi teoriami nie popartymi żadnymi konkretami !