--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuRozszerzenie komputera
- radkor
- Użytkownik
- Auto: Mondeo Mk4 2.2 220KM
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Re: Rozszerzenie komputera
@up: a tak z ciekawości to płaciłeś czy za darmo?
Bo jeśli nie płaciłeś to jest jest przysługa a nie usługa...
Bo jeśli nie płaciłeś to jest jest przysługa a nie usługa...
- 01jarecki
- Forumowicz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Złotoryja
- Postawił piwo: 2 razy
Skoro napisałem usługa to chyba jasne, że zapłaciłem (symbolicznie) za "usługę" zaznaczam tylko, że zapłaciłem z własnej woli, ponieważ kolega faktycznie deklarował "przysługę" i tak było!
Pozdr JK
Pozdr JK
- Prezesikszczecin
- Użytkownik
- Kod silnika: A20DTC
- Miasto: szczecin
Ja będąc w Poznaniu robiłem koledze z forum za darmo i tak powinno być ale to tylko moje osobiste zdanie.
Jeżeli ktoś ze Szczecina potrzebuje podpiąć swoją Insignie zapraszam całkowicie za Free . Sorki ale nie potrafił bym od szwagra z forum brać kasy za pare minut mojego czasu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeżeli ktoś ze Szczecina potrzebuje podpiąć swoją Insignie zapraszam całkowicie za Free . Sorki ale nie potrafił bym od szwagra z forum brać kasy za pare minut mojego czasu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- radkor
- Użytkownik
- Auto: Mondeo Mk4 2.2 220KM
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
W stronę kogo te docinki? Ja kilku kolegom na tym forum rozszerzałem kompa w Warszawie i każdy chciał płacić ale ja nie wziąłem od nikogo ani grosza bo niby za co? Za 2 minuty mojego "cennego czasu"?shaqal pisze:Warszawiacy wszystko chcą za darmo
Pomagam również kolegom z forum MOndeo (ELMConfig i FORScan) i również nie biorę za to ani grosza mimo tego, że inni chcą płacić.
Nie spotkałem jeszcze osoby, która by powiedziała po prostu "OK, to dzięki, na razie" tak więc te docinki w stronę warszawiaków uważam za niesłuszne.
PS. Kolega napisał "usługę" więc się pytałem czy płacił czy nie. Byłem po prostu ciekaw czy to osoba wykonująca "usługę" chciała opłatę czy zapłacił po prostu "usługobiorca" z własnej nieprzymuszonej woli.
Tyle w temacie.
PPS. Kiedyś pomogłem koledze z forum Androida postawić tablet Nexusa na nogi. Chciał mi płacić, a jak odmówiłem to mało co mnie nie pobił.
- 01jarecki
- Forumowicz
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Złotoryja
No nie! Czy ja mało wyraźnie napisałem, że kolega nie oczekiwał ode mnie żadnej zapłaty! Dałem parę złotych z własnej nie przymuszonej woli! Choćby nawet za to, że kolega poświęcił dla mnie swój prywatny czas, a operacja wraz z dojazdem nie trwa tylko parę minut... no niestety tak jestem nauczony.Prezesikszczecin pisze:Ja będąc w Poznaniu robiłem koledze z forum za darmo i tak powinno być ale to tylko moje osobiste zdanie.
-
pawelwor
- Użytkownik
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Lublin
Mam nadzieję, że nie było o tym w temacie, bo szukajka nie znalazła, a mianowicie...
Czy robiąc rozszerzenie da się wyłączyć całkowicie zakładkę nawigacji, aby cokolwiek co z nią związane nie było na FIS'ie?
Swoja drogą zauważyłem, że piszecie o tych dwóch kreskach po rozszerzeniu, że to tylko od automatu i pokazuje bieg. U mnie natomiast w tym miejscu pokazuje kiedy zmienić bieg (mam przycisk ECO na konsoli i skrzynię manualną)
Czy robiąc rozszerzenie da się wyłączyć całkowicie zakładkę nawigacji, aby cokolwiek co z nią związane nie było na FIS'ie?
Swoja drogą zauważyłem, że piszecie o tych dwóch kreskach po rozszerzeniu, że to tylko od automatu i pokazuje bieg. U mnie natomiast w tym miejscu pokazuje kiedy zmienić bieg (mam przycisk ECO na konsoli i skrzynię manualną)
- spiryt4
- Zapaleniec
- Auto: Insignia Grand Sport
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Świętochłowice
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 11 razy
Te dwie kreski niczego nie pokazują,jeśli nie zaznaczysz opcji to pozostaje szift i wtedy podpowiada (niby) kiedy zmienić bieg.
-
marcin27061979
- Użytkownik
- Auto: Astra J SPORT 140KM
- Miasto: Włocławek
- Otrzymał piwo: 1 raz
Pewnie że można tylko trzeba w opcji Dislplay navigation information wybrać PRESENT. I tu nie błąd, bo na no present pokazuje okno nawi.pawelwor pisze: Czy robiąc rozszerzenie da się wyłączyć całkowicie zakładkę nawigacji, aby cokolwiek co z nią związane nie było na FIS'ie?
- KaMYk
- Zapaleniec
- Auto: Dodge Charger R/T
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Mochowo
- Otrzymał piwo: 12 razy
Potwierdzam, że przy opcji nawigacji jest błąd w programie, Present wyłącza a No present załącza wyświetlanie.
-
gongi
- Użytkownik
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2010
- Miasto:
Pytanie o rodzaj komputera w Astra IV i możliwość jego rozsz
Witam, kolega ma astrę IV i komputer nie pokazuje spalania itp. Czy jest możliwość jakoś to zmienić?
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
--- edit ---
Obecnie jestem w Zakopanem, wracać będziemy przez A4, Leszno lub Rawicz do Śremu, czy gdzieś po drodze lub tu na miejscu mógłby ktoś rozszerzyć komputer koledze w astra iv?

--- edit ---
Obecnie jestem w Zakopanem, wracać będziemy przez A4, Leszno lub Rawicz do Śremu, czy gdzieś po drodze lub tu na miejscu mógłby ktoś rozszerzyć komputer koledze w astra iv?
- spiryt4
- Zapaleniec
- Auto: Insignia Grand Sport
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Świętochłowice
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 11 razy
Możemy spróbować jak będziesz wracał będziesz miał do mnie po drodze.Jak zjedziesz z A4 w Chorzowie lub w Katowicach zjazd Witosa jakieś? nie wiem 5 km
-
gongi
- Użytkownik
- Miasto:
Kolego z Chorzowa, dziękuję bardzo, ale jednak musielibyśmy zjechać z tej a4, a przez Leszno możemy jechać. Kolego z Leszna odezwałem się na PW. Pozdrawiam.
-
gongi
- Użytkownik
- Miasto:
super, dzięki jeszcze raz za info - gdybym nie znalazł nikogo innego, na pewno bym podjechałspiryt4 pisze:edit - regulamin!
Ostatnio zmieniony 6 mar 2016, o 22:43 przez Engine, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem - regulamin par. 5 pkt 5
Powód: Nie cytuj posta pod postem - regulamin par. 5 pkt 5
-
Andrzej
- GOTI
- Nowicjusz
- Auto: Vauxhall Insignia
- Kod silnika: A18XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: UK
-
pawelwor
- Użytkownik
- Miasto: Lublin
W którymś poscie widziałem obrazek pokazujący odblokowane pokazywanie temperatury oleju i ciśnienia doładowania. Które opcje za to odpowiadają, bo nie chciałbym czegoś popsuć wlaczajac/wyłączając wszystko po kolei?