------VII Ogólnopolski Zlot Insignia Club Polska 11-13.09 -
--------------------
----------------------------------------Nowy Opel Insignia opuszcza linię produkcyjną - KLIK
--------------------
---------------- Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

ODPOWIEDZ
remigg
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 5 lip 2020, o 09:41
Auto: INSIGNIA
Kod silnika: B20DTH
Rok produkcji: 2015
Miasto: Zielona Góra

Re: Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

Post autor: remigg » 12 wrz 2020, o 06:21

Panowie pomoże ktoś dokupić punkty do opl tool mam 8 potrzebuję 10

wildchild
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: 28 mar 2020, o 19:55
Auto: Insignia ST
Kod silnika: A20DTE
Rok produkcji: 2014
Miasto: Oświęcim

Re: Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

Post autor: wildchild » 14 wrz 2020, o 09:20

Cześć Panowie,
Jest tutaj ktoś z Tychów lub Bielska-Białej kto jest w stanie dograć mi dodatkowe funkcje licznika? Proszę Priv jeśli ktoś się znajdzie.

Astra-fan
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 1 wrz 2019, o 14:53
Auto: ASTRA J
Kod silnika: A16XER
Rok produkcji: 2011
Miasto: Castrop-Rauxel

Re: Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

Post autor: Astra-fan » 16 wrz 2020, o 07:31

Dzień dobry,
czy są jakieś pakiety językowe dla narzędzia OPL?

Awatar użytkownika
Ping
Klubowicz
Posty: 2579
Rejestracja: 20 cze 2016, o 14:18
Auto: Insignia ST / MY2011
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2010
Miasto: W-wa
Otrzymał  piwo: 91 razy
Kontakt:

Re: Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

Post autor: Ping » 16 wrz 2020, o 14:53

Nie ma.
To nie jest filozofia żadna. Opcje nie są skomplikowane.

Zrodzone w bólach przy uzyciu Tapatalka


remigg
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 5 lip 2020, o 09:41
Auto: INSIGNIA
Kod silnika: B20DTH
Rok produkcji: 2015
Miasto: Zielona Góra

Re: Dodatkowe funkcje ekranu między zegarami polift

Post autor: remigg » wczoraj, o 07:23

Kolego Ping proszę o info jak uzupełnić punkty w opl tool

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”