W razie potrzeby bardzo łatwy demontaż.Tak wygląda system mocowania:

Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Bartol pisze:edit
Bez problemu możesz podpiąć w bezpiecznik za schowkiem od strony kierowcy. Poprowadzić kabelek w podsufutką potem w słupku bez rozbierania tyko troszkę pochylić uszczelkę kabelek wchodzi bez problemu. Nie widać kabelka robota 30 minut. Byłem sam zaskoczony, ze tak łatwo poszło.M4DC4T pisze:Hej, mam pewne pytanie gdzie czy macie i jak macie podpięte wideo rejestratory w waszych Insigniach ? Bo mam pewną rozkimnę by kupić jakiś fajny wideo rejestrator i podłączyć go w miarę estetycznie. Więc po pierwsze pytam się jaką kamerkę polecacie a drugie pytanie gdzie najlepiej podłączyć go na przedniej szybie bo myślałem sobie by poszukać prądu gdzieś w miejscu gdzie zamontowane są czujniki deszczu, Opel Eye i czujnik zmierzchu tylko nie wiem czy rozbiorę tą puszkę normalnie i czegoś nie uszkodzę po drodze. Myślałem nad montażem kamerki na środku bardziej od strony pasażer chociaż jak widać to i tak mało miejsca jest na tej szybie i widoczność jest ograniczona ale może jakoś się to uda wszystko upchnąć. A na niebiesko jest oznaczone miejsce gdzie chcę wstawić viaAuto. Z góry dzięki za za pomoc i pozdrawiam