Tu masz 10 litrow za 52£ z wysylka. Czyli litr za 5,2. To taniej niz ja w Niemczech place za litr
Gesendet von meinem SM-T815 mit Tapatalk
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuBrak w tabeli LM .zeniu69 pisze:Ja wybralem Addinol bo wedlug tabeli ponizej jest lepszy dla dpf'a niz wszystkie inne oleje.
https://www.scribd.com/document/1793914 ... a3cdti-pdf
Gesendet von meinem SM-T815 mit Tapatalk

Wszystko jest w porządku. Zostało zmienione barwienie jednego ze składników dlatego kolor się zmienił ale wg. zapewnień importera skład jest ten sam.bronks pisze: ↑1 cze 2018, o 20:30Witam koledzy. Zakupiłem dziś opakowanie 500 ml archoila 6900 D max. W porównaniu z identycznym z grudnia zeszłego roku kolor jest wyraźnie jaśniejszy. Ktoś coś wie co wpłynęło na zmianę koloru? Skład, receptura, etc? Sprzedający z alle... ten sam.
Tomek evo byłbym wdzięczny za komentarz
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
w kwietniu 2017 była zmieniona formuła dodatku tzn. został on zoptymalizowany pod kątem paliwa z Polskich stacji. próbki paliwa z rożnych stacji były wysyłane do badań do USA i powstało kilka wersji testowych (sam testowałem 3). Dla firmy należy się uznanie, że podejmują się takich akcji i traktuje nasz rynek poważnie.pawelus668 pisze: ↑3 cze 2018, o 22:11słyszałem o zmianie formuły ale to na początku 2017 chyba. Najlepiej napisz info@archoil.pl albo czekaj na odp od Tomka
Do kogo zagadać?
Dzięki. Czuję się uspokojonytomek evo pisze:w kwietniu 2017 była zmieniona formuła dodatku tzn. został on zoptymalizowany pod kątem paliwa z Polskich stacji. próbki paliwa z rożnych stacji były wysyłane do badań do USA i powstało kilka wersji testowych (sam testowałem 3). Dla firmy należy się uznanie, że podejmują się takich akcji i traktuje nasz rynek poważnie.pawelus668 pisze: ↑3 cze 2018, o 22:11słyszałem o zmianie formuły ale to na początku 2017 chyba. Najlepiej napisz info@archoil.pl albo czekaj na odp od Tomka

Eurol Synthence FS 0W30 - rewelacyjny olej jak dla mnie
Zapytaj na innych forach bo masa osób to stosuje.