----------------------------------------- Spot Kraków 14.10.2018 foto

--------------------------------------------------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku Obrazek

Rozszerzenie komputera

ODPOWIEDZ
Dzixon

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: Dzixon » 3 maja 2015, o 20:28

Witam a to podmenu jest w standardzie?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek.

P405
Zapaleniec
Posty: 2443
Rejestracja: 18 gru 2013, o 08:03
Auto: Insignia CDTI
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009
Lokalizacja: Leszno
Otrzymał  piwo: 3 razy

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: P405 » 3 maja 2015, o 20:43

To jest z opc.

ZPZygaZP

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: ZPZygaZP » 3 maja 2015, o 21:15

Czy ktoś próbował wymienić licznik z nowszym softem albo z opc?

Dzixon

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: Dzixon » 3 maja 2015, o 21:51

A ktoś rozszerzył menu w Opc?

jaromat

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: jaromat » 5 maja 2015, o 10:50

A Opc to chyba już to ma,a jak nie ma to działanie jest takie same

SAFIK
Forumowicz
Posty: 351
Rejestracja: 12 gru 2013, o 12:42
Auto: Insignia Tourer 2.0
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010
Lokalizacja: lubelskie

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: SAFIK » 8 maja 2015, o 15:21

Witam czy ktoś z okolic Józefowa, Legionowa, k. Warszawy jest wstanie mi jutro rozszerzyć komputer.
Będę jutro w tych okolicach od 12.00 do 18.00
Jeśli jest ktoś w stanie to ogarnąć to proszę o info.
W zamian mogę zaktualizować mapki NAVI 2014/15 do MY 09/10

vinisurf
Nowicjusz
Posty: 73
Rejestracja: 8 kwie 2014, o 21:55
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2009

Re: Aktualizacja Firmware CD500 DVD800 dla MY2009-10 i MY201

Post autor: vinisurf » 9 maja 2015, o 20:47

k.olix pisze:Navi między zegarami to sprawa rozszerzenia komputera; nie ma nic wspólnego z softem radia.
Nie do końca tak jest...
Samą aktywację navi międzi zegarami jak większość wie, robi się op-com'em, natomiast w niektórych przypadkach (dla starszych wersji softu radia) po aktywacji tej funkcji między zegarami nie wiele się pojawi. Dokładnie będzie dodatkowe okno / zakładka natomiast nie będą wyświetlane wskazówki, może pojawić się jedynie napis "trasa niezaplanowana". W takim przypadku należy zrobić aktualizację softu radia zgodnie z opisanymi wskazówkami w tym temacie.

Awatar użytkownika
Putridum
Użytkownik
Posty: 649
Rejestracja: 10 lut 2015, o 17:21
Auto: Insignia
Kod silnika: A18XER
Rok produkcji: 2010
Lokalizacja: Warszawa

Re: Aktualizacja Firmware CD500 DVD800 dla MY2009-10 i MY201

Post autor: Putridum » 9 maja 2015, o 21:21

ehhhh jak czytam tą konwersację to szlag mnie trafia - CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!!!!!
kolega ewuschris - OP-COM kup sobie i żeźb a nie ... zawracasz skoro wiesz skąd kupić taki żeby był ok.

BTW jest to temat odnośnie CD500 DVD800 dla MY2009-10 i MY2011!!!!!

Awatar użytkownika
TomekKala
Nowicjusz
Posty: 15
Rejestracja: 27 maja 2015, o 01:40
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2011

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: TomekKala » 27 maja 2015, o 18:55

Witam czy ktoś z okolic Świecia , Grudziądza , Bydgoszczy jest w stanie rozszerzyć komputer

GreaTskY
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 20 kwie 2015, o 13:05
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: GreaTskY » 27 maja 2015, o 19:16

TomekKala pisze:Witam czy ktoś z okolic Świecia , Grudziądza , Bydgoszczy jest w stanie rozszerzyć komputer
Przyłączam się do pytania.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2015, o 20:47 przez yerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem

Awatar użytkownika
Silv3r
Forumowicz
Posty: 260
Rejestracja: 30 kwie 2014, o 21:25
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2010
Lokalizacja: Wałbrzych

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: Silv3r » 28 maja 2015, o 12:27

Posiadam OpComa: Wałbrzych i okolice :)

Awatar użytkownika
KenyBDG
Użytkownik
Posty: 641
Rejestracja: 8 wrz 2014, o 10:49
Auto: Insignia B
Kod silnika: B15XFT
Rok produkcji: 2017
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 1 raz

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: KenyBDG » 28 maja 2015, o 14:07

GreaTskY pisze:
TomekKala pisze:Witam czy ktoś z okolic Świecia , Grudziądza , Bydgoszczy jest w stanie rozszerzyć komputer
Przyłączam się do pytania.
Jutro będę w Bydgoszczy, więc jeśli ktoś chce, mogę rozszerzyć komputer.

GreaTskY
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 20 kwie 2015, o 13:05
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: GreaTskY » 28 maja 2015, o 20:28

KenyBDG pisze:/edit
Jutro mi nie pasuje, jakoś w przyszłym tygodniu do środy mogę spokojnie podskoczyć jak Tobie będzie pasować.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, o 21:23 przez yerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem

Awatar użytkownika
KenyBDG
Użytkownik
Posty: 641
Rejestracja: 8 wrz 2014, o 10:49
Auto: Insignia B
Kod silnika: B15XFT
Rok produkcji: 2017
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 1 raz

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: KenyBDG » 28 maja 2015, o 20:38

Niestety w Bydgoszczy bywam tylko w weekendy

garabasz

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: garabasz » 30 maja 2015, o 20:15

Jest ktoś z okolic Lublina kto by rozszerzył o kilka funkcji komputer?

Awatar użytkownika
TomekKala
Nowicjusz
Posty: 15
Rejestracja: 27 maja 2015, o 01:40
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2011

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: TomekKala » 31 maja 2015, o 11:03

Po rozszerzeniu komputera przy liczniku kilometrów z prawej strony mam kreski a przedtem miałem informacje o zmianie biegu jak to przywrócić z powrotem

Awatar użytkownika
Dan
Użytkownik
Posty: 685
Rejestracja: 6 sie 2014, o 12:07
Auto: ST 160HP
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2009
Lokalizacja: Łódź
Otrzymał  piwo: 3 razy

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: Dan » 31 maja 2015, o 11:06

U mnie to samo, jaka informacja powinna sie tam znajdowac?
Obrazek

Awatar użytkownika
TomekKala
Nowicjusz
Posty: 15
Rejestracja: 27 maja 2015, o 01:40
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2011

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: TomekKala » 31 maja 2015, o 11:19

Przed rozszerzeniem pokazywało mi kiedy zmienić bieg

Awatar użytkownika
Dan
Użytkownik
Posty: 685
Rejestracja: 6 sie 2014, o 12:07
Auto: ST 160HP
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2009
Lokalizacja: Łódź
Otrzymał  piwo: 3 razy

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: Dan » 31 maja 2015, o 11:27

To u mnie tego nie było
Co aktywowałeś ze ci zniknęła informacja o biegach?

Awatar użytkownika
TomekKala
Nowicjusz
Posty: 15
Rejestracja: 27 maja 2015, o 01:40
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTL
Rok produkcji: 2011

Re: Rozszerzenie komputera

Post autor: TomekKala » 31 maja 2015, o 11:35

Blind Spot monitor menu – monitorowanie pojazdów po bokach pojazdu, niewidocznych w lusterku
Auxiliary display menu – menu AUX
Ale potem zrobiłem z powrotem jak było a to już nie wróciło i są te kreski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”