Rozszerzenie komputera

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez arturosar » 2 kwi 2015, o 19:47

Przyleć kolego na spocik do Olkusza. Nie obiecuje ale jak tylko kolega Krisv84 pojawi się na spocie to pomoże w roższerzeniu kompa.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Artur
Avatar użytkownika
arturosar
Klubowicz
 
Posty: 162
Dołączył(a): 13 gru 2014, o 19:15
Ostatnio: wczoraj, o 22:15
Lokalizacja: Sędziszów k.Jędrzejowa
Pochwały: 1
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez k.olix » 2 kwi 2015, o 21:01

Oploż napisał(a):Wie ktoś czy w Krakowie robią ? jeśli tak to jaki koszt

Mogę Ci pomóc w Krakowie z komputerem, a na zlot do Olkusza mógłbyś się wybrać ;) Jak co to pisz na PW.
Krzysztof
Avatar użytkownika
k.olix
Klubowicz
 
Posty: 406
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 20:49
Ostatnio: dzisiaj, o 01:01
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 6
Auto: Insignia 2.0 160PS
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Engine » 3 kwi 2015, o 09:14

Oploż napisał(a):Wie ktoś czy w Krakowie robią ? jeśli tak to jaki koszt


Na zlocie w Olkuszu yerry będzie miał sprzęt także może Ci rozszerzy ;) Krisv84 pewnie też będzie ze sprzętem do modzenia w kompie :)
Moje wozidło: Insignia by Engine
Moje prace: Motywy by Engine

Obrazek
Avatar użytkownika
Engine
Prezes ICP
 
Posty: 4299
Dołączył(a): 14 wrz 2014, o 10:53
Ostatnio: wczoraj, o 19:02
Lokalizacja: Poraj
Pochwały: 74
Auto: Insignia 2.0CDTi 4x4
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2011

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez grand10 » 3 kwi 2015, o 14:05

Grzesiekdw napisał(a):Tak ;)


Hej to robisz to rozszerzenie we Wrocławiu. ? :?: :?: :?:
grand10
Nowicjusz
 
Posty: 12
Dołączył(a): 3 paź 2014, o 19:17
Ostatnio: 26 cze 2016, o 17:24
Auto: insignia
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez krisv84 » 3 kwi 2015, o 17:26

Ano przywiozę kompa na spot :D
Krzysztof
Insignia CDTI
Avatar użytkownika
krisv84
Klubowicz
 
Posty: 217
Dołączył(a): 2 gru 2014, o 19:27
Ostatnio: 3 gru 2016, o 15:32
Lokalizacja: Strzebiń
Pochwały: 10
Auto: Insignia
Kod silnika: A20DTJ
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez maniunio57 » 3 kwi 2015, o 21:04

;) W Szczecinie lub w Goleniowie robi ktoś takie cuda?? ;D i jakie są tego koszty? :? ;)
maniunio57
Nowicjusz
 
Posty: 69
Dołączył(a): 28 lut 2014, o 19:09
Ostatnio: 2 gru 2016, o 06:58
Auto: Insignia Cosmo-Sport
Kod silnika: A20DTJ
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez P405 » 4 kwi 2015, o 08:15

Powinien ktoś robić, bo pamiętam, że opcoma w tamten rejon wysyłałem.
P405
Klubowicz
 
Posty: 1236
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 08:03
Ostatnio: dzisiaj, o 06:51
Pochwały: 10
Auto: Insignia CDTI

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez maniunio57 » 4 kwi 2015, o 17:55

Mam nadzieję P405 ,że się ktoś odezwie :) Dla mnie to tabula rasa ;D Wszystkim forumowiczom ŻYCZĘ ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT :D :D Żeby nasze Isie były bezawaryjne :)
maniunio57
Nowicjusz
 
Posty: 69
Dołączył(a): 28 lut 2014, o 19:09
Ostatnio: 2 gru 2016, o 06:58
Auto: Insignia Cosmo-Sport
Kod silnika: A20DTJ
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez rollyone » 6 kwi 2015, o 14:59

Jeśli ktoś z okolic Wałbrzycha lub Świdnicy chętny do przetestowania modułu happyblue do insigni to zapraszam. Info na priv.
Avatar użytkownika
rollyone
Nowicjusz
 
Posty: 96
Dołączył(a): 25 paź 2014, o 23:50
Ostatnio: dzisiaj, o 00:40
Lokalizacja: Glasgow Szkocja
Pochwały: 2
Auto: Insignia se cdti
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez yerry » 7 kwi 2015, o 14:17

Do kolegów umawiających się - od tego jest PW aby umawiać się na PW, a wątki nie po to aby o każdym wysłanym PW informować wszem i wobec.
Avatar użytkownika
yerry
V-ce Prezes ds finansowych
 
Posty: 2850
Dołączył(a): 23 maja 2013, o 22:43
Ostatnio: dzisiaj, o 11:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 56
Auto: Insignia
Kod silnika: A20NHT
Rok produkcji: 2014

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez marcinsobi » 8 kwi 2015, o 13:16

Tak zapytam, czy komuś udało się uruchomić kompas ?
taka ciekawostka u mnie ,jak aktywuje kompas to pokazuje się tez temp. płynu przekładniowego ,nie mogę aktywować temp.osobno tylko z kompasem .
Dalego pytam
Ostatnio edytowano 8 kwi 2015, o 13:32 przez marcinsobi, łącznie edytowano 1 raz
marcinsobi
Forumowicz
 
Posty: 309
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 10:35
Ostatnio: 16 wrz 2016, o 15:13
Lokalizacja: Police ,SE
Pochwały: 9
Auto: Insignia 2.0 CDTI
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Pobo1315 » 8 kwi 2015, o 13:16

Mnie niestety nie

zaTAPATALKowane
Avatar użytkownika
Pobo1315
Klubowicz
 
Posty: 686
Dołączył(a): 12 lis 2014, o 19:57
Ostatnio: 14 paź 2016, o 12:37
Lokalizacja: Gniezno
Pochwały: 2
Auto: Opel Insignia ST
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2009

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez kaolad » 12 kwi 2015, o 10:32

Czy istnieje możliwość zaprogramowania opcomem domykania szyb z pilota? Może taką operacje da zrobić czymś innym, jak tak to czym?
kaolad
Forumowicz
 
Posty: 174
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 22:15
Ostatnio: wczoraj, o 22:41
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Pochwały: 2
Auto: Insignia 2.0 CTDI
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez yerry » 12 kwi 2015, o 10:43

Ja nie spotkałem takiej opcji w opcomie
Avatar użytkownika
yerry
V-ce Prezes ds finansowych
 
Posty: 2850
Dołączył(a): 23 maja 2013, o 22:43
Ostatnio: dzisiaj, o 11:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 56
Auto: Insignia
Kod silnika: A20NHT
Rok produkcji: 2014

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Zbyszek01 » 12 kwi 2015, o 11:03

kaolad napisał(a):Czy istnieje możliwość zaprogramowania opcomem domykania szyb z pilota? Może taką operacje da zrobić czymś innym, jak tak to czym?
Może nie rozumiem pytania ale przecież przytrzymanie przycisku zamykania domyka szyby.
Avatar użytkownika
Zbyszek01
Klubowicz
 
Posty: 683
Dołączył(a): 10 lut 2015, o 20:29
Ostatnio: dzisiaj, o 08:30
Lokalizacja: Ziębice
Pochwały: 4
Auto: 2.0 CDTI hatchback
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2012

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez kaolad » 12 kwi 2015, o 11:43

No właśnie u mnie nie. Mam kombi, przednie szyby elektryczne, tylne na korbke. Autko mam z 2010.
kaolad
Forumowicz
 
Posty: 174
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 22:15
Ostatnio: wczoraj, o 22:41
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Pochwały: 2
Auto: Insignia 2.0 CTDI
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Zbyszek01 » 12 kwi 2015, o 11:46

A jak długo trzymasz wyciśnięty przycisk? Może za krótko?

Naskrobano z tapa coś tam na H60-L02
Avatar użytkownika
Zbyszek01
Klubowicz
 
Posty: 683
Dołączył(a): 10 lut 2015, o 20:29
Ostatnio: dzisiaj, o 08:30
Lokalizacja: Ziębice
Pochwały: 4
Auto: 2.0 CDTI hatchback
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2012

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez kaolad » 12 kwi 2015, o 12:27

Spróbuję dłużej. A ty ile trzymasz?
kaolad
Forumowicz
 
Posty: 174
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 22:15
Ostatnio: wczoraj, o 22:41
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Pochwały: 2
Auto: Insignia 2.0 CTDI
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2010

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Zbyszek01 » 12 kwi 2015, o 12:31

A zaraz sprawdzę :D

Naskrobano z tapa coś tam na H60-L02
Avatar użytkownika
Zbyszek01
Klubowicz
 
Posty: 683
Dołączył(a): 10 lut 2015, o 20:29
Ostatnio: dzisiaj, o 08:30
Lokalizacja: Ziębice
Pochwały: 4
Auto: 2.0 CDTI hatchback
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2012

Re: Rozszerzenie komputera

Postprzez Zbyszek01 » 12 kwi 2015, o 12:32

Coś około 3sek

Naskrobano z tapa coś tam na H60-L02
Avatar użytkownika
Zbyszek01
Klubowicz
 
Posty: 683
Dołączył(a): 10 lut 2015, o 20:29
Ostatnio: dzisiaj, o 08:30
Lokalizacja: Ziębice
Pochwały: 4
Auto: 2.0 CDTI hatchback
Kod silnika: A20DTH
Rok produkcji: 2012

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: waldek9204 i 2 gości